Blogi

Työntekijöidemme näkemyksiä

Netgote Oy - tilaa uutiskirje kuvake
Verkkokauppa-alustan valinta 2023

Verkkokauppa-alustan valinta 2023

Verkkokauppa-alustoja on nykyään jo useampia, mutta niistä tunnetuimpina edelleenkin ovat WordPressin päälle rakennettava WooCommerce sekä erillisenä palveluna toimiva Shopify. Mitkä näiden erot sitten konkreettisesti ovat ja kumpi olisi juuri sinulle oikea alusta? Näihin seikkoihin pureudumme tässä kirjoituksessa. Ei muuta kuin eteenpäin ->

12/6/2021
7 markkinoinnin sudenkuoppaa

7 markkinoinnin sudenkuoppaa

Miksi markkinointisi eivät tuota tulosta? Tuntuuko usein että vedät markkinointiin laittamasi rahat pöntöstä alas? Alla 7 syytä miksi näin saattaa käydä.

12/4/2021
Moderni web-suunnitteluprosessi

Moderni web-suunnitteluprosessi

Hyvin suunnitellut verkkosivustot tarjoavat paljon muutakin kuin vain estetiikkaa. Ne houkuttelevat kävijöitä ja auttavat ihmisiä ymmärtämään tuotetta, yritystä ja tuotemerkkiä erilaisilla indikaattoreilla, jotka sisältävät visuaalisen kuvan, tekstin ja vuorovaikutuksen. Tämä tarkoittaa, että kaikkien sivustosi elementtien on pyrittävä määrättyyn tavoitteeseen.

20/2/2021
Miten kasvatat liiketoimintaasi nopeasti?  - "The Larger Market Formula"

Miten kasvatat liiketoimintaasi nopeasti? - "The Larger Market Formula"

Yksi tärkeimmistä avaimista myynnin kasvattamiseen on suurempien markkinoiden houkutteleminen ja niille pääseminen. Tapa tehdä se on, niin kutsuttu “The Larger Market Formula”.

14/8/2020
Verkkosivut yritykselle

Verkkosivut yritykselle

8 palavaa asiaa, jotka sinun täytyy tietää, ennen kuin uusit tai tilaat uudet verkkosivut! Lue viimeisin julkaisu liittyen verkkosivujen tärkeyteen myynnissä ja markkinoinnissa ja ymmärä miksi verkkosivut ovat paljon enemmän kuin "verkkosivut"..

14/8/2020
4 käytännön vinkkiä miten tehdä hyvä liidimagneetti - joka konvertoi

4 käytännön vinkkiä miten tehdä hyvä liidimagneetti - joka konvertoi

Miten teet liidimagneetin joka tuottaa tulosta ja konvertoi? Mitä pitää huomioida ja ymmärtää ennen tämän tekemistä? Nämä ovat aiheet, jota käyn tässä kirjoituksessa läpi - Let's dive in!

14/8/2020