Verkkokauppa yritykselle

WooCommerce ja Shopify verkkokaupat

Valitse kahdesta maailman suosituimmasta verkkokauppa-alustasta ja laita kassa kilisemään. Toteutamme upean näköisiä WooCommerce ja Shopify -verkkokauppoja, jotka ovat käyttökokemukseltaan ensiluokkaisia ja tuottavat tuloksia. Rakentamiseen osallistuu teknisen puolen lisäksi myös digimarkkinoijat, jotka etsivät parhaat keinot saada verkkokaupastasi kaiken hyödyn irti.

Lataa 5 tapaa tuplata myyntisi seuraavan 90 päivän aikana 👇

Kiitos! Opas on pian sähköpostissasi!
-Netgoten tiimi
Oops! Jotain meni pieleen...Tarkista sähköpostisi.
lähestymistapamme

Rakennamme verkkokauppoja, jotka konvertoivat💰

Tiimimme rakentavat yrityksellesi WooCommerce tai Shopify -verkkokaupan, jolla verkkoliiketoiminnan pyörittäminen on helppoa ja tuloksellista. Meiltä löytyy niin tekninen osaaminen kuin syvä liiketoimintaymmärrys, jotka ovat verkkokaupan kehityksessä keskeisiä asioita.
Olemme myös Shopify partneri

Asiakaspolku

Verkkokaupoissa asiakaspolun mallinnus on yksi tärkeimmistä vaiheista. Keskitymme asiakaspolussa muun muassa siihen, mihin haluamme ohjata asiakasta ja miten helppokäyttöinen sivu on. Asiakaspolussa suunnitellaan myös sivuston ryhmittely, toimintojen tärkeysjärjestely, navigointi, sisällön nimeäminen sekä asiakkaan tottumukset ja odotukset.

Suunnittelu

Laadukas suunnittelu ei ole pelkästään oikean fontin, värin ja kuvan valitsemista. Meillä verkkokaupan suunnittelussa tärkein painopiste on pitää asiakkaan saappaat jalassa, jonka pohjalta ulkoasu yhdistetään käyttökokemukseen ja yrityksen näkökulmasta konversion luomiseen.

Integraatiot

Voimme integroida kolmannen osapuolen ohjelmistot ja palvelut verkkokauppoihin. Esimerkiksi ERP, CRM, analytiikkapalvelut, varausjärjestelmät, julkaisumoottorit tai mikä tahansa muu, joka on yrityksessäsi käytössäsi.

Tavoitteet

Suunnittelemme ja käymme verkkokaupan tavoitteet läpi. Tämän pohjalta luomme ensin strategian, jonka pohjalta luomme varsinaisen toteutuksen. Tavoitteet ovat keskeisessä roolissa sillä verkkokauppa täytyy rakentaa tavoitteiden pohjalta ja tavoitteet ohjaavat itse projektia kokonaisvaltaisesti.

Miten toteutamme tuloksellisia verkkokauppoja?

Verkkokaupat,
jotka konvertoivat

Meiltä verkkokaupan rakentamiseen osallistuu kokeneet web-kehittäjät ja digimarkkinoinnin osaajat. Tällä kokonaisuudella verkkokauppa on teknisesti toimiva, upean näköinen ja kauppa tuottaa tulosta. Upeasta verkkokaupasta ei ole kauheasti iloa, mikäli sinne ei tule relevanttia liikennettä eivätkä kävijät konvertoidu kaupoiksi. Digimarkkinointi-tiimimme tietää, millä keinoilla verkkokauppaan saadaan ostavia asiakkaita ja miten liikenne muunnetaan myynneiksi.

Haluamme syventyä asiakkaamme liiketoimintaan ja ansaintalogiikkaan, jotta tiedämme miten ratkaisut kannattaa toteuttaa.

Tekninen osasto tekee kaupasta mahdollisimman käyttäjäystävällisen, mikä on todella tärkeää myynnin kannalta. Jos ostaminen on vaikeaa ja hidasta, et yksinkertaisesti saa myyntiä. Ensiluokkainen käyttökokemus on myös Googlen silmissä tärkeää.

Pyydä tarjous
Netgote asiakas hallintapaneeli
1

Arviointi

Ensimmäiseksi arvioimme kokonaisuudessaan nykyisen verkkokauppasi rakenteen, indeksöinnit sekä linkitykset ja teemme perusteellisen analyysin kilpailuympäristöstä, joka muovaa toimialaasi verkossa. Me emme jätä kiviä kääntämättä, jotta voimme selvittää tarkalleen, mitä kilpailijasi tekevät. Tämän jälkeen vertaamme sivustosi profiilia  ja suorituskykyä kilpailuun nähden.

2

Strategia

Arviointimme perusteella laadimme huolellisesti strategian, joka paljastaa kilpailijasi heikkoudet. Laadimme suunnitelman, jonka avulla kavennetaan kuilu, yli performoidaan kilpailijat ja tuotetaan maksimaalinen asiakasarvo- ja hyöty. Strategiavaiheessa käymme myös verkkosivun tavoitteet läpi ja esitämme sinulle tavan, miten ne saavutetaan.

3

Toteutus

Kuten sanotaan, "visio ilman toteutusta on hallusinaatioita". Me emme tuhlaa aikaa pyörien liikkeelle saamiseksi ja loputtomaan strategiaprosessiin. Panostamme työtuntimme siten, että yrityksesi saa konkreettisia ja hyviä tuloksia. Asioiden ei myöskään tarvitse olla niin jumalattoman monimutkaisia. Pidetään prosessi selkeänä ja vauhdikkaana!

Make them scream

Strategi voittaa aina taktikon

Tämä mielessä emme vain juokse laput silmillä aloittamaan projektia. Jokainen yritys ja ala on erilainen, joten lähestymme jokaista toteutusta mukautetulla lähestymistavalla ja seuraamme näitä kolmea vaihetta varmistaaksemme, että:

  • tuomme oikeasti lisäarvoa ja tulosta yrityksellesi
  • luomme mitattavia tuloksia ja selkeitä kasvusuuntia
  • rakennamme ratkaisuja, jotka konvertoivat
  • varmistamme, että ratkaisumme ovat merkityksellisiä ja tuloksekkaita yrityksellesi
Pyydä tarjous
Artikkelit & uutiset

Freesiä kulmaa blogista

Katso kaikki

Verkkokauppa-alustan valinta 2023

Verkkokauppa-alustoja on nykyään jo useampia, mutta niistä tunnetuimpina edelleenkin ovat WordPressin päälle rakennettava WooCommerce sekä erillisenä palveluna toimiva Shopify. Mitkä näiden erot sitten konkreettisesti ovat ja kumpi olisi juuri sinulle oikea alusta? Näihin seikkoihin pureudumme tässä kirjoituksessa. Ei muuta kuin eteenpäin ->

12/6/2021

7 markkinoinnin sudenkuoppaa

Miksi markkinointisi eivät tuota tulosta? Tuntuuko usein että vedät markkinointiin laittamasi rahat pöntöstä alas? Alla 7 syytä miksi näin saattaa käydä.

12/4/2021

Moderni web-suunnitteluprosessi

Hyvin suunnitellut verkkosivustot tarjoavat paljon muutakin kuin vain estetiikkaa. Ne houkuttelevat kävijöitä ja auttavat ihmisiä ymmärtämään tuotetta, yritystä ja tuotemerkkiä erilaisilla indikaattoreilla, jotka sisältävät visuaalisen kuvan, tekstin ja vuorovaikutuksen. Tämä tarkoittaa, että kaikkien sivustosi elementtien on pyrittävä määrättyyn tavoitteeseen.

20/2/2021
aloita kasvu tänään

Pyydä tarjous

Soittamalla selviää myös! Myyntitiimi vastaa arkisin klo 9-16 numerosta 040-594 7760

Kiitos tarjouspyynnöstä, tämä on onnistuneesti kirjattu järjestelmäämme! Palaamme sinulle tarjouspyyntöösi liittyen 24 tunnin sisällä!
- Netgoten tiimi
Voi rähmä! Jokin meni nyt päin puuta. Tarkistathan kaikki kentät, että olet täyttänyt oikein. Mikäli tarjouspyynnön lähettäminen ei onnistu, otathan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.
- Netgoten tiimi