netgote oy

Matkalla kasvuyhtiöksi

Myyjistä, teknologiaosaajista ja markkinoijista yrittäjiksi

2020 vuoden alkupuolella urapolut kohtasivat teknologia konstultoinnin ja ohjelmistoalan startup toiminnan parissa. Pitkien iltaistuntojen yhteydessä, keskustellen ohjelmistoalasta ja pk-yritysten kasvattamisesta sekä data- ja tulosoriontoituneesta online liiketoiminnan kehittämisestä, joulahti idea uuden yhtiön perustamisesta.

InstagramLinkedIn
20+
Asiakkaita
50+
Projekteja
10+
Kumppaneita
palveluliiketoiminnan kehittäminen

Toiminnan vakiinnuttaminen

Yhtiön ensimmäisen vuoden toiminta keskittyi skaalaavien ja tuloksellisien markkinointi-, verkkosivu- ja optimointiprosessien tutkimiseen ja toteuttamiseen. Lisäksi yhtiön ensimmäinen vuosi keskittyi vankasti toiminnan vakiinnuttamiseen, hyvien asiakassuhteiden rakentamiseen sekä partnerisuhteiden luomiseen.

NetGote kehityshuone
Netgote Growth line
päämaja

Mitä Netgote tekee?

Netgote on vuonna 2020 perustettu yritys, jonka tiimi koostuu markkinoijista, designereista, myyjistä ja kehittäjistä. Me lyömme hanskat yhteen, jotta asiakkaamme saavat parempia tuloksia verkossa. Meidän toimintatapamme keskittyy (ROI) sijoitetun pääoman tuottoon ja suorituskykyyn kaikissa projekteissamme.

Kaikki mitä teemme asiakkaillemme tähtää myynnin, liiketoiminnan ja liidien generointiin verkon kautta. Me teemme tätä kasvattamalla sivujen relevanttia liikennettä, asiakaspolutuksella, konversio-optimoinnilla, käyttäen alan “ahead of the curve” markkinointistrategioita liikevaihdon ja tuloksen kasvattamiseksi.

Suomen lippu - toimisto Espossa - Netgote Oy
Uusimaa, Finland
Knitter Business Park
Kutojantie 6-8
Espoo, 02630
joukkue

Perustaja