Sähköpioneerit

Suomen paras rekrytointi ländäri

Projektissa saimme tehtäväksi tehdä Suomen parhaimman työpaikka laskeutumissivun. Lue lisää miten projekti eteni➡

Toteutetut palvelut

Graafinen suunnittelu, UI suunnittelu, Laskeutumissivun rakentaminen

Käytetyt teknologiat

Figma, WordPress

Projektin kuvaus

Projektin tavoitteena oli nostaa työnhakijoiden määrää ja tehdä työnhakemisesta luotettava, nopea sekä selkeä prosessi. Laskeutumissivun tärkein mittari oli saavuttaa sähköalan osaajat ja näiden konvertoituminen työnhakijoiksi. Konversion ja käyttäjäystävällisyyden maksimoimiseksi huomioimme kohderyhmän tyypilliset käyttötavat, preferenssit ja yleisesti kohderyhmän teknillisen osaamisen.

Toteutus

Projektin toteutus alkoi rautalankamallilla, jossa havainnollistettiin laskeutumissivun rakenne ja elementit. Rautalankamallissa huomioitiin laskeutumissivun toimintakehotteet, luotettavuustekijät sekä ensiluokkainen käyttäjäkokemus.

Rautalankamallin jälkeen laskeutumissivusta tehtiin visuaalinen luonnos, jossa itse laskeutumissivu heräsi eloon, sisältäen värit, fontit, kuvat, toimintakehotteet ja ulkoasun yhdistäminen käyttökokemukseen.

Visuaalisen luonnoksen jälkeen aloitettiin teknillinen toteutus WordPress käyttöympäristöön, johon laskeutumissivu rakennettiin.

Asiakaspalaute

"Valitsin Netgoten meille markkinointikumppaniksi, koska asiat hoituvat asiakasta ajatellen, ja vahvalla ammattitaidolla. Huippuporukkaa ja huippu osaamista."

Asiakkaan suusta

Asiakkaat tuntuu tykkäävän

“Hoiditte datapankin suunnittelun upeasti ja toitte erinomaisia liiketoiminnallisia aspekteja pöytään, joita emme itse olisi osanneet huomioda. Teillä on loistava tekemisen meininki ja lopputuote oli upea. Kiitos yhteistyöstä ja jatketaan taas pian!”

Asiakaspalaute: Taloasema
Ari
Teknillinen isännöitsijä, Taloasema Oy

“Yhteistyö Netgoten kanssa on ollut sujuvaa, tuloksellista ja määrätietoista jatkuvaa kehittymistä. Hyvä projektin koordinointi ja kommunikaatio piti meille haastavan kokonaisuuden läpinäkyvänä ja kommunikointi oli loistavaa, jotta ei-koodarikin ymmärsi kaiken. Viikkopalaverit piti hyvin rytmin projektissa ja langat käsissä.”

Asiakaspalaute: Saron Hällfors - GrandLemon Oy
Saron Hällfors
CEO, GrandLemon Oy